Ajax live kijken vanuit huis

Ajax live scores

Voetbalclub Ajax speelt elk seizoen zo’n 30 tot 40 wedstrijden in alle competities. Het merendeel hiervan wordt gespeeld in de eredivisie. De andere competities zijn de KNVB beker en de Champions League, beide worden afgewisseld met de eredivisie wedstrijden.

Per competitie verschilt de plek waar het wordt uitgezonden en dus ook voor wie het wel en niet beschikbaar is. Voordat het seizoen begint worden de uitzendrechten per competitie gekocht door verschillende aanbieders, die het door middel va hun eigen platform vervolgens uitzenden.

Ajax live scores

Eredivisie

De eredivisie is tot op heden alleen te bekijken voor klanten die geabonneerd zijn op ESPN of de wedstrijd los kopen. Via je eigen provider kan je gemakkelijk een abonnement afsluiten bij ESPN tegen een vast bedrag per maand. Op het kanaal van ESPN Live kun je vervolgens alle wedstrijden van Ajax, en andere clubs, uit de eredivisie volgen en bekijken. Klanten kunnen via de platformen van de providers ook gemakkelijk de wedstrijden kijken vanaf een smartphone of tablet. Ziggo heeft de Ziggo GO app waarmee je altijd en overal televisie kunt kijken, en dus zo ook Ajax wedstrijden.

Voor mensen zonder abonnement is er de mogelijkheid om een wedstrijd eenmalig los te kopen tegen een betaling, je koopt dan toegang tot ESPN voor 24 uur; ook een losse wedstrijd is via verschillende providers en apps te bekijken en zo Ajax live scores volgen.

 

Overige wedstrijden

Europese wedstrijden uit de Europe League of Champions League zijn voor iedereen met een tv aansluiting gratis te zien op een regulier kanaal; hiervoor is geen extra abonnement vereist. Deze Ajax wedstrijden kunnen via de reguliere televisie worden bekeken, op de computer of via apps van providers. Aangezien deze wedstrijden gratis worden aangeboden zijn deze dus ook makkelijker te bekijken.

De meeste wedstrijden van de KNVB beker zijn op eenzelfde manier te vinden en bekijken als de Europese wedstrijden van Ajax, alleen de eerste voorronden worden niet uitgezonden.

Tot slot zijn er nog vriendschappelijke wedstrijden van Ajax. Deze vinden voornamelijk plaats in de voorbereiding op het komende seizoen en worden gespeeld in de zomer. Deze wedstrijden worden via het Youtube kanaal van Ajax gratis uitgezonden en dus ook voor iedereen met internet verbinding beschikbaar. Je kunt dan ook de Ajax live scores via Youtube volgen.