Een B&B in Italië: denk hier ook aan

italie transport

Jouw droom van een B&B in Italië gaat eindelijk in vervulling. Wat stoer, dat je deze uitdaging aangaat. Maar nu komt er ook van alles op je af. Voor jouw reis naar Italie is transport nodig voor de verhuizing, je moet de Bed & Breakfast in orde maken en je moet natuurlijk zorgen, dat gasten jouw B&B weten te vinden. Lees snel verder voor onze tips.

Transport voor jouw verhuizing naar Italië

Om je B&B in Italië te beginnen moet je natuurlijk eerst verhuizen. De B&B kost al genoeg, dus neem je je eigen spullen mee naar je nieuwe huis. Voor jouw reis naar Italie is transport nodig, bij voorkeur van een betrouwbare transporteur. Kijk dus bij het zoeken naar een transporteur dus niet alleen naar de prijs, maar bekijk ook reviews of vraag eens rond in je omgeving. Je wilt ten slotte niet, dat jij al in Italië bent en vervolgens nog een week moet wachten op je meubels en andere persoonlijke spullen. Bovendien moet alles onbeschadigd aankomen. Bespaar dus niet op Italie transport, maar kies voor betrouwbaar.

italie transport

Je B&B in orde maken

Heb je een bouwval gekocht, die nog helemaal opgeknapt moet worden? Of kun je direct aan de slag met de inrichting. Hoe dan ook, je wilt de B&B naar je eigen hand zetten en je eigen inrichting kiezen. Daarvoor is het belangrijk om een goede aannemer ter hand te nemen, zeker bij een grote verbouwing. Ook als je zelf handig bent, is extra hulp altijd welkom. Bovendien weet een Italiaanse aannemer meer over vergunningen en de bouwvoorschriften in Italië. Zo kom je niet voor vervelende verrassingen te staan.

Vindbaarheid voor gasten

Als je B&B helemaal klaar is, dan heb je natuurlijk nog gasten nodig. Gasten brengen je B&B tot leven en ze zorgen voor je broodnodige inkomen. Zorg dat je aanwezig bent op de bekende boekingssites. Maak een eigen website met een mooie sfeerimpressie en zorg ervoor, dat je website wordt gevonden door Google. Onderschat daarnaast de kracht van mond-tot-mond reclame niet. Een positieve aanbeveling is goud waard.