Meer dan een container

vrachtwagen verkopen

Een container wordt veel gebruikt als opslagruimte voor bouwmaterialen, maar ook voor transport van goederen naar het buitenland toe. Ben je wel eens naar de haven in Rotterdam geweest ben je vast de containers in grote aantallen tegengekomen, maar ook op de bouwplaats is de kans aanwezig dat je een 20ft container tegenkomt. Vandaag de dag kun je een container ombouwen tot een ruimte als kantoor, of maak van een container een functionele opslagruimte.

In een handomdraai een opslagruimte

In de bouw wordt veel gebruik gemaakt van losse materialen en gereedschappen, om deze op een veilige manier op te kunnen slaan heb je stellingen nodig. In een 20ft container is het zeer eenvoudig om aan beide kanten een stelling te bouwen, waar je alle producten en materialen in op kunt bergen. Voordeel van de containers is tevens dat je er meerdere aan elkaar kunt schakelen, zodat je een grotere opslagruimte hebt waar je veel producten droog en veilig kunt opslaan. Verlichting inbouwen is geen probleem om de opslag nog functioneler te maken.

20ft container

Kantoor bouwen

Heb je een extra kantoor nodig, of misschien heb je nog helemaal geen kantoor? Met een 20ft container is dit eenvoudig te realiseren, je kunt namelijk de container omtoveren tot een mooie kantoorruimte. Ventilatie, verlichting en bijvoorbeeld verwarming kunnen eenvoudig worden ingebouwd, het is zelfs mogelijk om ramen te monteren zodat je voldoende daglicht tijdens het werken in het kantoor krijgt. Op de website van gebrvermeertransport.nl lees je alles over het ombouwen van een container.