Meer inzicht in rij en rusttijden voor chauffeurs met een app

Chauffeurs moeten vaak heel veel dingen tegelijk in de gaten houden, dit kan soms stress opleveren, frustraties opwekken of zelf gevaarlijke situaties creëren. Daarom is het goed er over na te denken dit process te optimaliseren, zodat je deze problemen kunt wegnemen. Dit is uitermate fijn voor de chauffeurs maar levert dus ook minder gevaarlijke problemen op. Een app zoals Data2Track levert precies dit. Een app zoals deze geeft inzicht, in bijvoorbeeld werktijden opdrachten en nog veel meer. Maar geeft ook overzicht, zo wordt alles samengevoegd en kunnen chauffeur en werkgever dus in een oogopslag alle nodige informatie zien. 

Inzicht in rusttijden

Inzicht in rusttijden is soms lastig te overzien voor zowel chauffeur als werkgever, daarom is het fijn als dit makkelijk inzichtelijk gemaakt kan worden zoals door bijvoorbeeld een Tachograaf app. Zo een app houdt gemakkelijk bij hoeveel rusttijd de chauffeur houdt zodat hij ook weet wanneer het weer tijd is om even rust te nemen. Dit is fijn voor de chauffeur, die hoeft namelijk niet telkens zichzelf af te leiden door constant er over te moeten nadenken of het alweer tijd is voor rust of dat hij misschien teveel rust neemt. Voor de werkgever is het tevens ook inzichtelijk die kan namelijk in een oogopslag zien hoe de chauffeur er voor staat. 

Urenregistratie

Behalve inzicht en overzicht heeft een app voor chauffeurs ook de mogelijkheid de uren administratie erin te verwerken, zo hoeven de uren niet meer ouderwets bijgehouden te worden maar kan dit makkelijk gedaan worden in de app dit scheelt een hoop onnodige tijd en frustratie. Tevens kan de urenregistratie vaak ook gekoppeld worden aan de cao-verloning, dit is ideaal in veel situaties want uit een enquête onder duizenden chauffeurs en werkgevers bleek dat dit een groot hekel punt was daarom is het fijn dat dit door middel van de moderne techniek opgelost kan worden. Dit neemt een hoop frustraties weg en dat is fijn voor chauffeur en werkgever. Overweeg daarom wanneer u deze punten herkent te kiezen voor een app die het proces optimaliseert.