Vind de juiste fysiotherapeuten

Ben je op zoek naar een praktijk van fysiotherapeuten in de omgeving van Veldhoven? Dan is fysio Claessens van de Rijt ook een goede optie. Zij zijn gespecialiseerd in chronische pijnklachten en sportblessures maar je kunt er uiteraard ook voor andere klachten terecht.

Eerste gesprek binnen 24 uur na aanmelding

Lang wachten is er niet bij als je contact opneemt met de praktijk. Na een telefoontje word je doorgaans al binnen 24 uur gezien door een fysiotherapeut. Dit is alleen maar goed omdat er op die manier zo snel mogelijk gestart kan worden met de behandeling en jij van de pijn afkomt. Als je overdag niet kunt komen voor een afspraak is dat geen probleem want ook na werktijd kun je er terecht zodat je geen extra vrij hoeft te nemen.

Persoonlijk behandelplan waarin beweging telt

Omdat iedereen anders is wordt er altijd een behandelplan op maat gemaakt. Ieder behandelplan is erop gericht dat jij zo snel mogelijk van je klachten afkomt maar vooral dat je weer normale dingen kunt doen zoals altijd, maar dan zonder pijn. Hierbij staat beweging hoog in het vaandel. Door goed te blijven bewegen kom je snel weer in het ritme van alledag. Rust is ook belangrijk bij pijn maar beweging is de leidraad om beter te worden. Er wordt gezocht naar een goede balans tussen beweging en rust waarbij jij het meeste baat hebt.

Samenwerking met andere specialisten mogelijk

Omdat alle klachten nu eenmaal persoonlijk en anders kunnen zijn werkt de praktijk met verschillende specialisten. Als je reeds onder behandeling bent van een arts kan daar ook mee samengewerkt worden zodat de beste oplossing voor jou gevonden wordt. De praktijk behandelt recreatieve sporters met pijnklachten maar ook als professional kun je er terecht indien je te maken hebt met een blessure of ander leed.