Leuke dingen om te doen in Rotterdam

Ga je op bezoek in Rotterdam en wil je weten welke leuke dingen je allemaal in deze wereldstad kunt doen? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres. In deze blog gaan we je namelijk een paar leuke activiteiten en bezienswaardigheden verklappen, dus lees gauw door! 

Boot huren Rotterdam  

Een boot huren Rotterdam is een fantastisch idee. Op een mooie dag is er geen betere plek om te zijn dan op het water. Bekijk de oude haven, de industrie en de prachtige Kralingse Plas allemaal gemakkelijk, want met een bootje sta je nooit in de file.  

Abseilen van de Euromast 

De Euromast is het bezoeken waard, maar al helemaal wanneer je van boven naar beneden kunt abseilen! Je kunt dit gemakkelijk boeken en met de behendige instructeurs die je begeleiden is het helemaal veilig. Durf jij het aan? 
 

Proeven in de Markthal 

De Rotterdamse Markthal is de grootste overdekte markt van Europa en bovendien een zicht dat je gezien moet hebben. De gehele binnenkant is bedekt met een groot kunstwerk en het gebouw zelf is ook fantastisch mooi vormgegeven. Zorg dus dat je hier op zijn minst eventjes langsloopt!  

Ga naar een museum 

Rotterdam telt allerlei bijzondere musea die het bezoeken meer dan waard zijn. Met name het Boijmans van Beuningen museum is uniek in zijn soort. Indien je van kunst en cultuur houdt kun je hier dus zeker een hele dag lekker ronddwalen.  

Geniet ervan en ga op avontuur! 

Je hoeft natuurlijk vooraf niet alles te plannen. Je kunt ook de stad ingaan en zien wat er allemaal op je afkomt. Net zo makkelijk! We weten zeker dat je een leuke dag zult hebben in Rotterdam, dus heel veel plezier gewenst wanneer je binnenkort langsgaat! Laat je nog even weten hoe het was?