Het vergelijken van verzekeringen

Heeft u net een nieuwe auto gekocht of wilt u van autoverzekering switchen? Dan bent u bij Overstappen.nl aan het juiste adres! Wanneer u op zoek bent naar een goedkope autoverzekering kan Overstappen.nl u hier goed bij helpen. Het vergelijken van autoverzekeringen kan erg veel tijd kosten om zelf te doen. Wij geven daarom in een overzichtelijke rij alle aanbieders met hun producten weer, zodat u deze gemakkelijk kan vergelijken.

Het berekenen van uw autoverzekering 

Om te weten hoe hoog uw premie is, is het nodig om uw autoverzekering te berekenen. Meerdere factoren zijn hierbij van belang. Zo heeft de verzekeraar uw kenteken nodig om te weten welke auto u wil verzekeren. Ook moet het aantal gereden kilometers in een jaar aangegeven worden. Wanneer u veel kilometers rijdt in een jaar is de kans op schade groter dan wanneer u weinig kilometers rijdt. Op deze manier heeft het aantal gereden kilometers invloed op de premie die u betaald. Daarnaast moet het aantal schadevrije jaren dat u heeft opgebouwd worden aangegeven. Hoe meer schadevrije jaren u heeft, des te minder premie u hoeft te betalen. De plaats waar u woont heeft ook invloed op de hoogte van de premie die u betaald. Wanneer uw woonplaats een drukke stad is, is de kans op schade groter dan in een rustig dorp en zal dus de premie oplopen. De geboortedatum moet ook worden opgegeven bij een autoverzekering berekenen. Jonge, beginnende bestuurders en oudere bestuurders zullen vaak een premietoeslag moeten betalen. Ze veroorzaken vaker ongelukken en zijn dus risicovol. Sommige verzekeraars gebruiken een extra eigen risico bij jonge, beginnende bestuurders. Op Overstappen.nl kunt u gemakkelijk uw autoverzekering berekenen en een goedkope autoverzekering uitzoeken.

Bij Overstappen.nl is het simpel; vergelijken, overstappen en besparen

Naast autoverzekeringen vergelijken, helpt overstappen.nl u ook met het besparen van geld bij andere zaken. Zo kan u bij overstappen.nl ook terecht om leveranciers op de energiemarkt te vergelijken. Door gas en stroom te vergelijken op uw postcode en energieverbruik, kunt u uw beste energiedeal vinden. Internet en mobiel aanbiedingen zijn ook simpel te vergelijken. Een internetabonnement is goed als het betrouwbaar is, een goede prijs heeft en beschikbaar is op uw adres. Met de internet postcodecheck op de website kunt u gemakkelijk het beste abonnement vinden. Een basisverzekering voor zorg is in Nederland verplicht om af te sluiten. Daarom zijn zelfs zorgverzekeringen gemakkelijk te vergelijken op overstappen.nl!