Zappi laadpaal: groene innovatie voor thuisladen

Gefeliciteerd! Je hebt je eerste elektrische auto gekocht en heb je benzineslurper de deur uit gedaan. Of je rijdt al elektrisch sinds de eerste auto op de markt kwam. In elk geval ben je nu op zoek naar een mooi laadstation bij je thuis, zodat je je mooie bolide altijd kunt opladen met het hoogste gebruiksgemak en de laagste tarieven. De Zappi laadpaal kan je hierbij de oplossing bieden.

Thuis voordelig laden

De voordelen van thuis laden zijn enorm. Je staat nooit in de rij bij een laadstation en je kunt laden terwijl je slaapt. Zo is je elektrische auto altijd ready to go wanneer jij wilt en verlies je geen minuut meer aan laden dan strikt noodzakelijk. Nu laad je misschien je auto al thuis, maar dan via een regulier stopcontact. Met een laadrobot als de Zappi laadpaal, laadt je echter tot tien keer sneller en je belast je stroomnet thuis een stuk minder. 

Thuis je auto laden is een investering, die zich terugverdient. Wanneer je zakelijk leaset en je werkgever de kosten van een thuislader voor zijn rekening neemt, ben je natuurlijk het goedkoopst uit. Ook wanneer je zelf de Zappi laadpaal koopt en installeert, verdien je deze terug op termijn. Thuis laadtarieven liggen vlot tot de helft lager dan bij een openbaar punt. Je kunt ook kiezen om alleen te laden wanneer de daltarieven van je energieleverancier gelden en natuurlijk valt er altijd geld te verdienen door over te stappen naar een goedkoper energiecontract. Verder kun je je laadpunt combineren met zonnepanelen op je dak, waardoor je eigen opgewekte stroom je zelfs geen cent meer kost. Je laadpaal kun je zelfs openbaar beschikbaar maken, zodat anderen betalen om bij jou te laden. 

Waarom de Zappi laadpaal

Wanneer je voor een Zappi laadpaal kiest, kies je voor een groene, moderne en efficiënte manier van laden. De laadrobots van Zappi zijn ontworpen om veilig en snel te laden, waarbij de robot zelf de balans in je stroomnet balanceert en overbelasting in je meterkast voorkomt. Zo zit het laden van je auto nooit de werking van andere grootverbruikers op je thuisnet in de weg. Met het winnen van de Humber Renewables Award in 2018, is Zappi een koploper in innovatie. 

De Zappi laadpaal is verder naadloos te integreren in je eigen stroom opwekt circuit wanneer je windturbine of zonnepanelen hebt en kan je met de ECO en de ECO+ stand optimaal zuinig laden. Zo kun je bijvoorbeeld je auto opladen met de overschotten die geproduceerd worden door je zonnepanelen en is het niet nodig stroom terug te leveren aan het stroomnet. Zo maak je niet alleen optimaal gebruik van je elektrische auto, maar profiteer je ook maximaal van je eigen opgewekte stroom. Je stelt zelf de maximale laadlimiet in. Het LCD display maken de bediening makkelijk voor elke gebruiker en het gebruik van de app, maakt digitaal uitlezen van onder andere je verbruik een makkelijke klus.

Door de aansluiting op het digitale netwerk, is je Zappi laadpaal altijd up to date en modern, zodat niets de werking van je laadpaal in de weg kan zitten.

Een laadpaal kopen voor jouw elektrische auto? Doe dit bij Laadpaal Outlet!