Pakket versturen

pakket versturen

De Buren zet zich al 10 jaar succesvol in om logistieke processen en klantervaringen te optimaliseren. Met een pakketwand van de Buren heeft de consument 24 uur per dag en 7 dagen per week, de mogelijkheid een pakket te versturen. De consument kan dus zelf bepalen wanneer een pakket versturen het beste uitkomt. Het enige wat je hoeft te doen bij je pakket versturen van een pakket bij de Buren, is je pakket achterlaten in één van onze pakketkluizen. 

Lees hier hoe je pakket versturen met een pakketwand van de Buren werkt. 

pakket versturen

Eenvoudig je pakket versturen met een pakketkluis van de Buren 

Wil je gebruik maken van een pakketwand van de Buren en een pakket versturen? De eerste stap bij je pakket versturen met een pakketkluis van de Buren, is het aanmaken van een verzendlabel bij een pakketdienst. Het aanmaken van een verzendlabel kan je doen op de website van de pakketdienst waarvan je gebruik wilt maken. Momenteel heeft de Buren een samenwerking met DHL Parcel, DHL Express, DPD of UPS. 

De tweede stap bij je pakket versturen, is het opplakken van je aangemaakte verzendlabel op je pakket. De Buren werkt met een systeem die gebruikt maakt van een QR-code. Zorg er daarom voor dat het verzendlabel goed leesbaar is. Scan dit verzendlabel bij de pakketkluis op de door jouw gekozen locatie. 
Momenteel heeft De Buren  meer dan honderd locaties in Nederland. Wil je jouw pakket versturen? Check welke locatie voor het dichtstbij is. Laat vervolgens jouw pakket achter in de kluis.