Verschillende soorten kisten om spullen in te transporteren

Een Cubic-kist kan een alternatief zijn wanneer u op zoek bent naar de juiste koeriersverpakking. Kuub kisten zijn gemaakt van hout. Ze zijn er ook in verschillende maten. U kunt dus de juiste maat kiezen die bij uw goederen past. Sommige mensen gebruiken liever kubieke kisten dan aangepaste verpakkingen. Het bestellen van verpakkingen op maat kost namelijk veel tijd. Als u haast heeft om uw goederen af ​​te leveren, is het gebruik van een kubusvormige kist de beste optie, vooral als de goederen die u wilt leveren niet te groot zijn. In dit geval hoeft u geen verpakking op maat te gebruiken.

De afmetingen van kubieke kisten

Sommige leveranciers zoals Bode Packaging bieden kant-en-klare kubieke dozen. Deze dozen hebben verschillende standaard afmetingen. Op deze manier kunnen de klanten de juiste afmeting voor hun goederen selecteren. De kleinste afmeting is 0,5 m3 en het gewicht is 50 kg. Deze doos heeft de binnen afmetingen van 104 cm x 104 cm x 51 cm. De middelgrote is 1 m3 en het gewicht is 82 kg. De binnenmaat van de medium kist is 104 cm x 104 cm x 96 cm. De grootste maat van een kubieke kist heeft de afmeting van 2 m3 en het gewicht is 108 kg. De binnenmaat is 204 cm x 104 cm x 96 cm.

Waarom wordt een houten kubusdoos aanbevolen?

Houten verpakkingen spelen een belangrijke rol in het transportproces. Het wordt het meest gebruikte materiaal voor exportverpakkingen. Waarom gebruiken de meeste verpakkingsleveranciers hout als verpakkingsmateriaal? Ten eerste is hout een natuurlijk materiaal dat niet schadelijk is voor het milieu. Het kan gemakkelijk worden gerecycled nadat het als verpakking is gebruikt. Bovendien dragen houten kisten zware lasten en geven ze maximale bescherming. Houten verpakkingen kunnen worden ingedeeld in kooien, dozen of bases. Bovendien is een houten kubusdoos eenvoudig te vormen. Het kan ook worden hergebruikt als pallet of worden omgezet in zaagsel.